The best on the net:

Σχέδιο Δράσης Για Το 2017 — Και Το Υπόλοιπο Της Ζωής Σου

Σχέδιο Δράσης Για Το 2017 — Και Το Υπόλοιπο Της Ζωής Σου


Να τρώει πρωινό είναι σημαντικό για τη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας και την υποβοήθηση του σακχάρου στο αίμα διαχείρισης. Αποφύγετε να τρώτε ένα πρωινό που είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και ζάχαρη. Αυτό μας θέτει για το σάκχαρο του αίματος rollercoaster.

Το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε ένα ταξίδι ιατρική κλινική 4 έως 6 εβδομάδες πριν από την αναχώρησή σας.

Να έχετε κατά νου ότι ένα εμβόλιο είναι προστατευτική επίδραση παίρνει κάποιο χρόνο για να αναπτυχθεί μετά τον εμβολιασμό. Ορισμένα εμβόλια, πάρα πολύ, μπορεί να απαιτήσει περισσότερες από μία δόση, τόσο περισσότερες από μία επίσκεψη στο γραφείο μπορεί να χρειαστούν. Ωστόσο, όταν το επείγον ταξίδι θέματα που ανακύπτουν, εξακολουθεί να είναι έξυπνο και χρήσιμο να οργανώσει ένα ταξίδι ιατρική ειδικός επισκεφθείτε ακόμη και μέχρι την ημέρα πριν από την αναχώρηση.

Stretching είναι ένα από τα πιο παραβλεφθούν ασκήσεις που βελτιώνει τη διάθεσή σας. Απελευθερώνει την ένταση των μυών, προλαμβάνει τις μυϊκές κράμπες, βελτιώνει την λεμφική ροή και η ροή του αίματος που μπορεί να σας κάνει πιο ευτυχισμένος και να κρατήσει επίσης την πέψη λειτουργεί καλά. Επίσης, αποτρέπει τη μυϊκή στασιμότητα που μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Τεντώστε το πρωί λίγο και λίγο περισσότερο το βράδυ πριν τον ύπνο.

Ακόμα και μόλις δύο λεπτά θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα — να το δοκιμάσετε!


Ostelife

Είτε πρόκειται για ένα μάθημα γιόγκα, να πηγαίνει στο γυμναστήριο, ή συνάντηση με ένα φίλο για μια βόλτα, όταν η μαμά αποδεικνύει τακτικά υγιή self-care, όχι μόνο όφελος, αλλά και το πιο σημαντικό, διδάσκει την αξία της υγείας δραστηριότητες για τα παιδιά να μιμηθούν. Υγιείς οικογένειες ξεκινήσει με υγιείς μαμάδες. Όλοι γνωρίζουμε ότι μιλάς" δεν λειτουργεί.
Το περπάτημα με τα πόδια" (μερικές φορές κυριολεκτικά!) είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσει την τακτοποίηση, υγιή, τα παιδιά, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στα παιδιά τους.

Τα καρύδια είναι ένα φανταστικό σνακ για να έχετε όλη την ημέρα, αρκεί να διατηρήσετε το μέγεθος της μερίδας υπό έλεγχο. Είναι πλούσια σε υγιή λιπαρά, περιέχουν μια καλή δόση φυτικών ινών, και θα σας βοηθήσει να μείνετε χόρτασε. Σκεφτείτε το τσιμπολόγημα σε μια ουγγιά καρύδια για να πάρει σε ορισμένα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, μια χούφτα λουτεΐνη πλούσια φιστίκια, ή ένα one-ουγκιά μερίδα αμύγδαλα, το οποίο περιέχει 37 τοις εκατό της ημερήσιας δόσης της βιταμίνης Ε.

Αλλά συνολικά, περισσότερα από αυτά τα προσόντα ήταν που συνδέονται με την κατοχή λιγότερους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο, όπως η υψηλή χοληστερόλη, υψηλή λευκών αιμοσφαιρίων, και η υψηλή αρτηριακή πίεση. Οι ερευνητές εξέτασαν 13 εν λόγω βιοδείκτες στο σύνολο. Να είναι ενεργός και να έχει ένα υγιές ποσοστό σωματικού λίπους συσχετίστηκαν με θετικά αποτελέσματα σε εννέα και 10 του βιοδείκτες, αντίστοιχα, ενώ δεν καπνίζει και να τρώει καλά ήταν που συνδέονται με μόλις δύο και το ένα.