ADVERTIZING ZONE

Πώς Να Ζήσουν Μια Πιο Υγιεινή Ζωή

?????, ??????????? ?????????, ???????

ΣΑΝ ΝΤΙΈΓΚΟ (CBS 8) - Δύο γυναίκες της περιοχής είναι σε μια αποστολή για να μοιραστείτε υγιεινές συνταγές, ρουτίνες άσκησης και DIY έργα που θα κάνουν τη διαφορά.

Εάν έχετε μια πολιτική ταξιδιωτική ασφάλιση με την πιστωτική σας κάρτα σύμβασης, υπάρχει μια υψηλή πιθανότητα ότι είναι ένα πολύ περιορισμένη κάλυψη σχέδιο. Τα χαρακτηριστικά των πιστωτικών καρτών της εταιρείας που διαφημίζονται μπορεί να έχουν χαμηλή μέγιστη κάλυψη και κάλυψη μόνο ταξίδι, διακοπή και απώλεια αποσκευών. Θα είναι προς όφελός σας για τη σύγκριση των υφιστάμενων πολιτικών ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να χρειαστεί να της μια πλήρη υπηρεσία του φορέα ασφάλισης για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το ποσό της κάλυψης που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια ταξιδιών στο εξωτερικό.

Η αλλαγή μπορεί να είναι συντριπτική, ώστε να μην το πάρετε όλα με τη μία. Κοιτάξτε τον τρόπο ζωής σας και να επιλέξετε το ένα πράγμα που θα μπορούσε να απαλλαγούμε από, ή περικοπές. Ίσως θα πρέπει να προσθέσετε αφιερωμένο ώρα της άσκησης.

Μπορείς να βγάλεις έξω το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να φάτε και sub σε κάτι καλύτερο ή απλά να εξαλείψει; Αν σας σνακ πολλά, να βρείτε τα πράγματα που θα εξυπηρετεί το γενικότερο στόχο, όπως το καθαρό λαχανικά και βουτιά, ή μερικούς ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Αργή και σταθερή κερδίζει τον αγώνα.


XtraSize

Η ανάγκη για την Ingham Σχέδιο για την Υγεία είναι αδιαμφισβήτητη.

Χωρίς την Ingham Σχέδιο για την Υγεία των ανασφάλιστων αναγκάζονται να πάρετε ιατρικές υπηρεσίες στα δωμάτια έκτακτης ανάγκης, η λιγότερο αποτελεσματική και πιο δαπανηρή μορφή της υγειονομικής περίθαλψης. Εκείνους που έχουν την τύχη να έχουν την υγεία και την οδοντιατρική ασφάλιση, την βοηθήσει να πληρώσει για το κόστος της μη αμειβόμενης φροντίδας. Εν τω μεταξύ, πολλοί άνθρωποι που είναι ανασφάλιστοι, δεν αναζητούν θεραπεία, μέχρι οι συνθήκες να γίνει σοβαρή, καθιστώντας με νοιάζει και πολύ πιο ακριβά από ό, προληπτικές επισκέψεις στον γιατρό.

Ακολουθώντας την καθημερινή καταμέτρηση θερμίδων και να δει πόσο κοντά είστε στην επίτευξη τους διατροφικούς σας στόχους είναι εύκολο με αυτό το δημοφιλές app για την υγεία. MyFitnessPal διαθέτει μια βάση δεδομένων με πάνω από 5 εκατομμύρια τρόφιμα, το καθένα με λεπτομερείς διατροφικές πληροφορίες.

Εισαγωγή τα γεύματά σας και να δείτε πώς η καθημερινή πρόσληψη μέτρα.


Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να παρακολουθείτε την άσκησή σας, και να μάθουν πώς σας καθημερινά γυμναστήριο προσπάθειές τους να επηρεάσουν την θερμιδική πρόσληψη.

Γνώρισα τον Κρις περίπου ένα χρόνο πριν, στην Καταλληλότητα της Ζωής στη Μινεσότα, ενώ παίρνετε από την ποδηλασία μαθήματα. Ο κρις διδάσκει διάφορα μαθήματα γυμναστικής ομάδα, συμπεριλαμβανομένων: Καυτή Γιόγκα, Ποδηλασία, Απεργία! (βασικά kickboxing με μπαρ βάρους), και το Συνολικό Κλιματισμού. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου εκπαιδευτές όχι μόνο επειδή δεν με ενθαρρύνει να το βήμα έξω από τη ζώνη άνεσής μου και να αμφισβητήσει το σώμα μου, αλλά επειδή είναι απίστευτα διασκεδαστικό να συνεργαστεί με!