The best on the net:

54 Τρόπους Για Να Παραμείνουν Ευτυχισμένοι Και Υγιείς Παρά Το Πολυάσχολο Τρόπο Ζωής

54 Τρόπους Για Να Παραμείνουν Ευτυχισμένοι Και Υγιείς Παρά Το Πολυάσχολο Τρόπο Ζωής

Παρακάτω είναι 17 αλλαγές στον τρόπο ζωής αποδειχθεί υγιεινό για τις εμμηνοπαυσιακές και μετεμμηνοπαυσιακές χρόνια, από Pritikin γιατρό Danine Fruge, MD, τμήμα της Υγείας των Γυναικών σεμινάριο στο Pritikin Μακροζωία Κέντρο.

Λέω όχι στο επιδόρπιο είναι δύσκολο, αλλά αν έχετε χάσει χρήματα κάθε φορά που το έδωσε σε πειρασμό; Το σύμφωνο χρήστες να τοποθετήσουν τα χρήματά τους όπου το στόμα τους είναι, και φέρνει ένα οικονομικό κίνητρο για να υγιεινές συνήθειες.
Μπορείτε να πείτε το app πόσο είστε πρόθυμοι να βάλετε τη γραμμή και να κατευθύνει να κάνουν υγιεινές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Κερδίστε χρήματα όταν εργάζεστε έξω, και να χάσουν τα χρήματα, όταν μπορείτε να επιλέξετε να μην φτάσει την υγεία σας στόχους. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε την εφαρμογή με άλλα δημοφιλή ιχνηλάτες της υγείας για να παρακολουθείτε τα τρόφιμα.

Οι πιθανότητες είναι ότι είστε σε προτεραιότητα την υγιεινή διατροφή την ώρα του φαγητού, όταν είστε στο σπίτι από τη δουλειά και να τρως με την οικογένειά σου. Αλλά σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη , που βρίσκει το χρόνο για πρωινό, για να κάνει μια τεράστια διαφορά για την υγεία σας, την απόδοση (ψυχική και σωματική), και την απώλεια λίπους. Κατανάλωση πρωινού αυξάνει την μνήμη, την προσοχή, τη δημιουργικότητα, τη λογική, και πολλά άλλα. Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαμηλή σε υδατάνθρακες, μέτρια σε λιπαρά πρωινό μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα αιχμές και να αυξήσει τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών ντοπαμίνης και της ακετυλοχολίνης που είναι υπεύθυνη για την κίνηση και την πνευματική διαύγεια.

ο γιατρός της υγείας της υγειονομικής περίθαλψης

Eracto

Τρώει ένα πράσινο λαχανικών ανά ημέρα ή σε μία φυλλώδη πράσινα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τον εαυτό σας πιο υγιή στην κουζίνα χωρίς πολλή σκέψη. Μπορεί να είναι ένα φλιτζάνι μπρόκολο στο δείπνο ή το σπανάκι κρυφά σε ένα smoothie. Ένα φλιτζάνι πράσινα φασόλια στο δείπνο ή κάποια φυλλώδη λάχανα πέταξε με ψιλοκομμένο γλυκό πατάτας και μερικά απλά καρυκεύματα. Τίποτα, απλά βεβαιωθείτε ότι είναι πράσινο, φυσικό, και από τη γη. Τα τρόφιμα αυτά μας παρέχουν περισσότερο τη διατροφή από οποιοδήποτε τρόφιμα εκεί έξω Που alkalize το σώμα μας, την προαγωγή της ψυχικής ευεξίας , και να μας προστατεύσει από τις μεγάλες μορφές της νόσου.

Μην παραλείπετε γεύματα ή να αρπάξει ό, τι και να είναι γρήγορη, αν έχει χαμηλή θρεπτική αξία, κάνουν την προσπάθεια να είτε να αγοράσει ή να προετοιμάσει υγιεινά γεύματα και θα καρπωθούν τα οφέλη με υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και λιγότερα προβλήματα υγείας.

Είναι επίσης σημαντικό να τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή, που είναι χαμηλή σε σάκχαρα και κορεσμένα λίπη. Ενώ θα πρέπει να περιορίσει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, αν υπάρχει κάτι που πραγματικά απολαμβάνουν το φαγητό δεν εξαλειφθεί εντελώς από τη διατροφή σας. Αν το κάνεις, θα διατρέχουν τον κίνδυνο να πολυφαγία σε μια στιγμή αδυναμίας.

Μια σημείωση σχετικά με φιστίκια: σε ένα σημείο, η αρχή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών ενημέρωσε ότι μπορεί να θέλετε να αποφύγετε να τρώτε φιστίκια όταν είστε έγκυος, σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτή περιλαμβάνονται, αν έχετε μια ατοπική νόσο, όπως το άσθμα , έκζεμα ή αλλεργική ρινίτιδα , ή εάν ένα στενό μέλος της οικογένειας έχει μία από αυτές τις συνθήκες. Αυτό ήταν επειδή υπήρχε μια ανησυχία ότι τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν αλλεργία στα φιστίκια ως αποτέλεσμα τη μητέρα τους, τρώγοντας φιστίκια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, με βάση τα νέα στοιχεία, αυτή τη συμβουλή, άλλαξε τον δεκέμβριο του 2008. Η FSA τώρα συμβουλεύει ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τις γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλασμός, ή που έχουν παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών, να αλλάξουν τη διατροφή τους, προκειμένου να αποκλείσει τα φιστίκια.