The best on the net:

100 Συμβουλές Για Να Βελτιώσετε Τη Ζωή Σας

100 Συμβουλές Για Να Βελτιώσετε Τη Ζωή Σας

Ένα πάνελ ηγέτες της νοσηλευτικής από το Μαγνήτη εγκαταστάσεις που προσφέρει συμβουλές στους συναδέλφους νοσηλευτές που παρακολούθησαν την Αμερικανική Νοσοκόμες Διαπιστευτηρίων Κέντρο Εθνικής Μαγνήτης Διάσκεψη τον οκτώβριο σε Ορλάντο για να τους βοηθήσει να ασχοληθούν με αυτό το υγιεινό νοσοκόμα πρωτοβουλία μόλις είστε πίσω στο σπίτι. Παρουσιαστές περιλαμβάνονται Maureen White, MBA, RN, ΝΕΑ-Π.

χ., FAAN, επικεφαλής νοσοκόμα και ανώτερος εκτελεστικός αντιπρόεδρος Northwell Υγείας στη Νέα Υόρκη, με ό, Patricia Ριντ Ponte, DNSc, RN, FAAN, ανώτερος αντιπρόεδρος για υπηρεσίες φροντίδας των ασθενών και CNO στο Dana-Farber Cancer Institute στη Βοστόνη, Jaime Dawson, MPH, διευθυντής προγράμματος, Τμήμα Νοσηλευτικής Πρακτικής και Περιβάλλον Εργασίας για το American Nurses Association στο Silver Spring, Md.; και Πατ Patton, MSN, RN, FCN, αντιπρόεδρος για νοσηλευτικές πράξεις, στο Καθολικό Πρωτοβουλίες για την Υγεία σε Englewood, Colo.

Το ταξίδι μας συμβουλές για την υγεία είναι ολοκληρωμένη. Εκτός από εμβόλια και φάρμακα, οι ταξιδιώτες παρέχονται εξατομικευμένη εκπαίδευση για την προσωπική ασφάλεια και την ασφάλεια (αποφυγή οδικών ατυχημάτων και τη ληστεία), συμβουλές για την ασφαλή τρώνε και να πίνουν καθαρό νερό, αποφεύγοντας μη ελονοσία εντόμων-ασθενειών, ξεπερνώντας το jet lag, την πρόληψη της εν τω βάθει φλεβικής θρόμβωσης (DVTs), που ασχολούνται με την ασθένεια κινήσεων, καθώς και συμβουλές για ασφαλές σεξ. Επίσης, θα συζητήσουμε μαζί σας ό, τι συμπτώματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια ή μετά το ταξίδι σας που απαιτούν παρακολούθηση για θεραπεία μια φορά την άφιξή σας στην Αυστραλία.

Παρατηρήστε την διαφορά μεταξύ του πρώτου εξοικονόμηση σε ηλικία 25 ετών έναντι ηλικία των 30 ετών.

Εξοικονόμηση ένα επιπλέον $12,000 κατά τη διάρκεια της πενταετούς περιόδου, θα δώσει ένα τέλος ισορροπία των $209,000 υψηλότερο χάρη στη δύναμη της σύνθεσης. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι αυτοί οι υπολογισμοί υποθέτουν μια μέση ετήσια απόδοση 8%. Ενώ ένα ομόλογο-το βαρύ χαρτοφυλάκιο δεν θα σας δώσει αυτό το είδος της απόδοσης, ένα 8% επιστροφή είναι κάτι περισσότερο από εφικτός με ένα απόθεμα που εστιάζει την επενδυτική στρατηγική. Και αν ξεκινήσει αρκετά νωρίς, θα έχετε αρκετό χρόνο για να ξεπεράσουν ό, τι η αστάθεια της αγοράς έρχεται το δρόμο σας.


Prostalgene

healthcoin είναι το πρώτο στον κόσμο blockchain με βάση την πρόληψη του διαβήτη πλατφόρμα. Η αποστολή μας είναι να αποδείξουμε ότι εκατομμύρια χρήστες έχουν αποτρέψει διαβήτη τους.

Με αυτή την απόδειξη, οι χρήστες μπορούν να λάβουν την εταιρική wellness ανταμοιβές, pay-as-you live ασφάλισης εκπτώσεις και κυβέρνηση φορολογικές ελαφρύνσεις. Κάτω από την κουκούλα είναι επίσης ένα data analytics engine: με τη συσσώρευση εκατομμυρίων χρηστών του βιοδείκτη αρχεία σε ένα blockchain, θα επιτρέψει την ανακάλυψη νέων φαρμάκων, υγείας του πληθυσμού, τη διαχείριση και την ακρίβεια της ιατρικής.

Μάθετε σε ένα τομέα που θα θέλατε να οικοδομήσουμε μια καριέρα. Δεν πρέπει να έχουν μεγάλη (ή και καθόλου) επίσημες πιστοποιήσεις. Όπως είπα και νωρίτερα, η πιο δημιουργική και λιγότερο ελεγχόμενη ένα πεδίο, τόσο πιο δεκτικός είναι σε αυτό το είδος της εργασίας διαπιστευτηρίων-hacking. Είναι πιο εύκολο να χαράξει δουλειά διαπιστευτήρια στον προγραμματισμό, το σχέδιο, τη γραφή, τις πωλήσεις, τη φωτογραφία, τα πολυμέσα, τις τέχνες, και να επιβαρυνθεί, ή, γενικά, χρειάζομαι μια δουλειά, οποιαδήποτε δουλειά!" τύπος καταστάσεις, από ό, τι στη λογιστική, δίκαιο, ή την ιατρική.

Είμαι ένας τεράστιος υποστηρικτής της τρώγοντας φρέσκα, οργανικά, θρεπτικά συστατικά-πυκνά τρόφιμα, και χρησιμοποιώντας πράσινο, μη τοξικό καθαρισμού και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Αλλά ας το παραδεχτούμε—τα προϊόντα αυτά μπορεί πραγματικά να πάρει ακριβό σε σύγκριση με τις συμβατικές ποικιλίες. Υγιεινά σνακ όπως τσιπς από λάχανο ή το βόειο κρέας jerky—μπορεί να είναι τρεις φορές το κόστος ενός μπαρ καραμέλα ή την τσάντα των τσιπ καλαμποκιού. Χωρίς χημικά καλλυντικά, προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, και το οργανικό, καφέ δίκαιου εμπορίου πρέπει να είναι προσιτή σε όλους, αλλά για πολλούς, οι υψηλές τιμές των ειδών αυτών, θέτει τους μακριά.

Αν σκοτώνεις στο γυμναστήριο 5 έως 6 ημέρες ανά εβδομάδα, πιθανότατα δεν έχει κάνει αρκετά! Εξάλλου, πιθανόν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας κάθεται σε ένα γραφείο, και ότι η αδράνεια θα πάρει το φόρο στο σώμα σας. Μην βασίζεστε μόνο στο γυμναστήριο για την καθημερινή σας προπόνηση, αλλά το κάνουν ένα σημείο για να περπατήσουμε, να το μετακινήσετε γύρω, και να κάνουμε περισσότερη άσκηση όλη την ημέρα. Έρχονται τα σαββατοκύριακα, αποφεύγετε να κάθεστε μπροστά από την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ όλη μέρα, αλλά να πάρει έξω και να κάνουμε κάτι ενεργό!

ιατρική, υγεία, υγειονομική περίθαλψη